Permanente ontharing

VVS LASER – PERMANENTE ONTHARING 

benenactie permanente ontharing vvs laser

Nooit meer waxen, scheren of epileren! 

Permanente, definitieve ontharing via ontharing met laser! 

VVS laserontharing biedt in samenwerking met Instituut Celine De Clercq de oplossing voor een zachte, gladde huid. Je voelt je vrij en je huid straalt! Dit is een droom voor iedereen…. VVS laserontharing bezorgt u een resultaat waar u alleen maar tevreden over kan zijn. Dit dankzij de Lightsheer diodelaser, wereldwijd erkend als de ‘Gouden Standaard’ voor permanente haarverwijdering, als door onze professionele, ervaren werkwijze. 

De Lightsheer diodelaser wordt dankzij unieke eigenschappen door artsen en medische professionals beschouwd als de beste vorm van laserontharing. Het is momenteel de snelste en veiligste manier om ontharing te verwijderen. De Lightsheer diodelaser mag enkel bediend worden door opgeleide professionals die voldoen aan de allerhoogste eisen qua veiligheid van de patienten. 

Permanente professionele ontharing 

Dankzij onze jarenlange ervaring en gediplomeerde specialisten geven wij u een doeltreffende en veilige behandeling. Vrijblijvend geven we u uitleg over hoe laserontharing werkt, waar u moet op letten, etc… Als u in aanmerking komt voor laserontharing, bieden we u een gratis proefessessie aan. 

Permanente laserontharing Melle

VEELGESTELDE VRAGEN 

Wie komt in aanmerking voor laserontharing?  

Alle vrouwen en mannen die af willen van ongewenste haartjes kunnen geholpen worden. Dit geldt voor ieder huidtype. Mensen met een licht huidtype en donkere haren zijn het meest effectief te behandelen. Witte, grijze, blonde en rode haren alsook donshaartjes zijn moeilijker te behandelen omdat zij weinig of geen pigment bevatten. 

Laserontharing werkt best op DIK STERK GEPIGMENTEERD HAAR 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig? 

Gemiddeld dient men rekening te houden met 5 tot 8 behandelingen voor dames, 8 tot 12 behandelingen voor heren. Het exacte aantal is afhankelijk van type huid en haar (kleur en diepte). De eerste behandelingen gebeuren om de 6 weken, verdere behandelingen met een pauze van 8 tot 12 weken tussen. Benen, rug, borst en buik worden met een pauze van telkens 10 tot 12 weken gedaan. Na deze behandeling bent u 80 tot 90 % haarvrij en hoeft u nooit meer te waxen of te scheren. 

Zijn de resultaten definitief? 

Ja, u mag een permanente vermindering van de beharing van 80 tot 90% verwachten. 

Het aantal behandelingen dat nodig is om tot dit resultaat te komen, is afhankelijk van tal van factoren: het lichaamsgebied: de haargroei, huidtype, haarkleur. 

Ook hormonale veranderingen in het lichaam hebben hierop hun invloed, zo kunnen donshaartjes veranderen in dikke haren. Dit is een proces waaraan laserbehandelingen niets kan doen. Verkeert u in een hormonale onstabiele fase, dan heeft u waarschijnlijk meerdere behandelingen nodig. Raadpleeg hiervoor uw arts. Hormonale evoluties kunnen na jaren nieuwe haartjes te voorschijn laten komen. Een onderhoudsbeurt of nabehandeling is in dit geval aangeraden, dit aan een nabehandelingstarief. 

Is laserontharing pijnlijk? 

De lightSheer diodelaser beschikt over unieke technologiën, de -4°( chill tip waardoor de laserbehandeling bijna pijnloos is. Een lasersessie wordt door de meeste mensen licht prikkelend ervaren. 
 

Wat gebeurt er na de behandeling? 

Een paar minuutjes na de behandeling kan het behandelde gebied lichtjes rood en gevoelig worden. Dit is een reactie op de hitte die de laser in de huid gebracht heeft, deze reactie verdwijnt snel. Na de behandeling wordt er een verkoelende en verzachtende crème aangebracht. Bij huidtypes die zeer gevoelig zijn voor pigmentatiestoring is het mogelijk dat er na de behandeling kleine hyper of hypopigmentatie optreden, deze herstellen zich altijd van zelf. 

Ongeveer 10 dagen na de behandeling vallen de haartjes uit. Dit zijn enkel de haartjes die vernietigd zijn. De hergroei vertraagd en wordt de volgende maanden verminderd. 

Waar hou ik rekening mee als ik de behandeling start? 

• 4 weken voor de eerste behandeling niet meer waxen of epileren. 

• scheer 3 dagen voor de behandeling de haartjes nog een laatste keer weg. Tijdens de behandeling mag je niet eileren of harsen. Enkel scheren is toegestaan. 

• gedurende 4 weken voor en na de behandeling zich niet blootstellen aan de zon of zonnebank 

• bij afspraak de huid vrijhouden van maquillage, deo of oliën. 

• bij gebruik van bepaalde medicatie kan reactie ontstaan meld dit voor de behandeling. 

• Zwangerschap 

Hoe werkt het? De behandeling met Lighsheer 

Het laserontharingsapparaat Lightsheer diode maakt gebruik van een hoog gepulseerd laserlicht. De energie van deze laserpuls 810 nm wordt omgezet in warmte en vernietigt de behandelde haarzakjes. De haarwortel wordt dus vernietigd en verbrand. De Lightseer ET handstuk is uitgerust met ChillTip technologie. Deze kop koelt de huid gedurende de behandeling tot 5°. Zo blijft de huid rondom het haartje goed beschermd en ervaart u een comfortable laserbehandeling.VVS laserontharing werkt met LightSheer DESIRE Light met ET handstuk. 

Is diodelaser veilig? 

Ja! Klinische studies tonen aan dat de diodelaser als enige ontharingslaser van de FDA (Food and Drug Administration) de term definitieve haarverwijdering mag dragen. De Lightseeheer ET is voorzien van alle wettelijke certificaten. 

In België werken nog veel instituten met een breed lichtspectrum zoals IPL en VPL. Een lichtspectrum waarvan een groot percetage nutteloos en schadelijk is. De energiewaarden liggen veel hoger dan die van de Lightsheer diodelaser. De lightsheer diodelaser verwijdert haartjes die een IPL of VPL niet aankan. 

PRIJZEN Prijslijst voor definitieve, permanente ontharing met laser 

DAMES  

 HEREN