Permanente laserontharing

LASERONTHARING VLAANDEREN

Permanente laserontharing Melle

Bij ons in Melle kan u terecht voor professionele laser ontharing met dé gouden standaard onder de laser apparatuur, de Lumenis Lightsheer™ diode laser.
Niet 1 datum om de 6 weken, maar wanneer het u schikt!
De Lightsheer™ diode laser wordt dankzij zijn unieke eigenschappen door artsen en medische professionals beschouwd als zijnde de beste vorm van permanente ontharing. Het toestel is momenteel de snelste en veiligste manier voor het permanent ontharen van eender welke lichaamszone. Wilt u de beste en veiligste laser ontharing? Zorg er dan voor dat de ontharing gebeurt met een ontharingslaser van Lightsheer™.

Afspraken mogelijk van dinsdag tot zaterdag!

BOEK NU UW AFSPRAAK OF GRATIS TESTSESSIE

✔️ De beste en veiligste vorm van definitieve ontharing

✔️ Permanente ontharing voor HAAR & HEM

✔️ Laserontharing van elk lichaamsdeel

✔️ Maak een afspraak wanneer het u past

VEELGESTELDE VRAGEN 

WIE KOMT IN AANMERKING?

Normaal gezien kan iedereen genieten van deze definitieve laserontharing. Mensen met een lichte huid en donkere haren behalen de snelste resultaten. Blonde haren zijn niet te verwijderen met de laser. Mensen met een donkere huid zijn moeilijker te behandelen maar dankzij een testsessie zal de doeltreffendheid bij uw huidtype al dan niet bevestigd worden.

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN ER NODIG? 

De LightSheer verstoort het groeipatroon van de haren in de actieve fase. Omdat andere haren deze groeifase pas later bereiken zullen er meerdere behandelingen nodig zijn om alle haren in een bepaald gebied te vernietigen. Rekent u in ieder geval op 3 tot 8 behandelingen. De eerste drie behandelingen zullen met een tussenpoos van 4 tot 6 weken plaatsvinden. De volgende behandelingen kunnen wat langere tussentijd nemen.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN LIGHTSHEER™ EN ANDERE (IPL) LASERS?

Pigmentvlekken door oververhitting of verbranding zijn uitgesloten dankzij de gepatenteerde diode lasertechnologie en de speciale op 5 ° C gekoelde laserkop. De Lightsheer™ geeft energie op een exacte golflengte die 100% benut wordt, de IPL-flitslamp geeft een breed gamma energie waarvan een groot percentage nutteloos en ongewenst is. IPL en laser worden vaak in één adem genoemd maar verschillen dus grondig. Het LightSheer lasersysteem hanteert een golflengte van 810nm. Diverse klinische studies hebben aangetoond dat deze golflengte effectief blijkt bij 90% van de huidtypes. Tevens wijst de praktijk inmiddels uit dat met een IPL toestel gemiddeld 5 tot 9 behandelingen nodig zijn om hetzelfde effect te bekomen van een diode laser. Controleer dus steeds door welk type toestel u zich laat behandelen

IS HET DEFINITIEF?

De LightSheer diode laser is de enige laser welke door de FDA (Food and Drug Administration) is goedgekeurd voor de claim: permanente haarreductie. Klinische studies rangschikken de LightSheer als de meest effectieve laser. U mag een permanente vermindering van haargroei verwachten. Garanderen dat er nooit meer haar groeit op de behandelde plaats kan niet. Onder invloed van veranderingen in het lichaam (bv: hormoonveranderingen) is het altijd mogelijk dat donshaartjes veranderen in dikkere haren. Aan dit proces kan een laserbehandeling niets veranderen.  

IS DE BEHANDELING PIJNLIJK?

Gevoelige mensen hebben soms na de behandeling een beetje last van een tintelend of branderig gevoel maar dat verdwijnt al na enkele uren!

HOE BEREID IK ME VOOR OP MIJN EERSTE SESSIE?

Tijdens een gratis testsessie wordt vastgesteld welk huid- en haartype u heeft. Om optimaal resultaat te bekomen dient u 6 weken voorafgaand aan de eerste laserbehandeling, zonnebank en direct zonlicht op de te behandelen zone te vermijden. Niet harsen of epileren. scheren mag. Tot 2 weken voorafgaand aan de behandeling geen zelf bruiners gebruiken. Tot 3 dagen voor de behandeling mag de te behandelen zone geschoren worden. Indien u medicatie neemt vermeld dit steeds vooraf aan uw laser expert.

MAG MEN NA DE BEHANDELING IN DE ZON OF ZONNEBANK?  

Neen! Gedurende minstens 4 weken na de behandeling geen zon of zonnebank om pigmentvlekken te voorkomen. Met de zonnecrème factor 50+ mag men voorzichtig in de zon komen.

IS DIODELASER VEILIG?

Ja! Klinische studies tonen aan dat de diodelaser als enige ontharingslaser van de FDA (Food and Drug Administration) de term definitieve haarverwijdering mag dragen. De Lightseeheer ET is voorzien van alle wettelijke certificaten. 

In België werken nog veel instituten met een breed lichtspectrum zoals IPL en VPL. Een lichtspectrum waarvan een groot percetage nutteloos en schadelijk is. De energiewaarden liggen veel hoger dan die van de Lightsheer diodelaser. De lightsheer diodelaser verwijdert haartjes die een IPL of VPL niet aankan.