Styling

Uitgebreide kleurenanalyseKleurenanalyse

De eerste stap voor een passende look is kiezen van kleuren die je het best doen stralen. Vanuit de ondertoon van je huid, je natuurlijke haarkleur,… kunnen we de juiste tinten en kleurnuances bepalen die je uitstraling versterken.
Binnen jouw persoonlijk kleurenpallet bepalen wij jouw basiskleuren, de kleuren die je best als accent draagt en de manier waarop je mooie combinaties maakt.
Je krijgt ook tips voor jouw ideale make-up, haarkleur, kapsel, kleurkeuze van accessoires en brilmontuur die goed bij je passen.
Na afloop krijg je een persoonlijk kleurpasje als leidraad en heb je alle tools op zak om de juiste kleurkeuzes te maken voor een pittige en frisse uitstraling!

Kleuranalyse………………..€120

Uitgebreid stijladvies

Een stijlanalyse laat je ontdekken welke kledij en accessoires jouw silhouet het meest flatteren.
Niemand is van nature perfect in verhouding : brede of smalle schouders, grote of kleine buste, lange of korte benen… een aangepaste styling kan je helpen om je minpuntjes te camoufleren en je sterke kanten te accentueren.

Stijl heeft immers niets te maken met maten noch gewicht, wel met het maken van de juiste keuzes volgens de verhoudingen van jouw lichaam.
Door een figuuranalyse leren we de specifieke kenmerken en verhoudingen van je lichaam kennen.

Zo leer je ontdekken welke pasvorm, snit, kraaglijn…, welke materialen, stoffen, prints… , welke modellen en combinaties, het meest in harmonie zijn met jouw silhouet. Ook een ideaal kapsel en passende brilmontuur kunnen je uitstraling versterken.
Zelfs de keuze van een juweel, schoen of handtas kan je look maken of kraken.

Na afloop krijg je een persoonlijk stijlmapje als leidraad, zodat je de vele tips kunt omzetten in de praktijk!

Stijl- en imago advies………………..€120

Persoonlijk make-up adviesPersoonlijke Make-up Advies

De look waar je van droomt!

Make-up is eerst vorm, dan kleur :
We starten met een gezichtsanalyse waarbij we jouw gezichtsvorm en huidtype bepalen.  Je leert hoe je snel en eenvoudig een perfecte huidverzorgende basis make-up aanbrengt. Je krijgt hierbij tips om je minpuntjes te camoufleren (rimpeltjes verdoezelen, wegwerken van kringen en oneffenheden, couperoze…) en je pluspunten te accentueren!

Vervolgens ontdekken we welke kleuraccenten je het mooist staan. We kiezen make-up in jouw persoonlijke kleuren om zo je natuurlijke uitstraling te versterken.  Wens je een natuurlijke dag make-up, een creatie met een feestelijk tintje of een sexy mysterieuze blik? Je leert  welke make-up techniek je het meest laat stralen en hoe je jouw sterke punten kan accentueren.
Je gaat hierbij ook zelf aan de slag en kan gebruik maken van ons ruim aanbod professionele make-up producten en penselen.

Na afloop krijg je een persoonlijk make-up pasje, zodat je in de toekomst een prachtige make-up creëert, aangepast aan jouw eigen stijl en persoonlijkheid!

Make-up advies………………..€60

Garderobe-planning

Haal het beste uit je kleerkast!

Een kast vol kleren en toch niets om aan te trekken? Niets dat past? Je staat uren voor de spiegel en je draagt toch steeds hetzelfde? Dan is garderobeplanning zeker iets voor jou!

Vertrekkend vanuit jouw persoonlijk kleur- en stijltype gaan we op zoek naar verrassende nieuw combinaties om je garderobe op te frissen en opnieuw trendy te maken.
Wij brengen overzicht en structuur in jouw kleerkast waarbij we vooral op zoek gaan naar de juiste modellen en de passende kleuren om meerdere toffe  outfits samen te stellen.
Misschien is het tijd om afstand te nemen van een aantal minder “wauw” stukken en moeten we aanvullen met enkele “must have” basisstukken, om jouw combinatiemogelijkheden te verrijken.

Een garderobeplanning kan ook aangevuld worden met een personal shopping trip om je helemaal op weg te helpen!

Garderobeplanning………………..€55/u

Personal shopping (persoonlijk of zakelijk  kledijadvies)

Zin in iets nieuws? Waar vind je de perfecte outfit en welke keuze maak je het best?

Hoe vaak heb je iets gezien in de etalage die zo fantastisch leek, maar toen je het aantrok toch niet het gewenste effect had? Misschien was het de kleur, misschien was het de stijl… een personal shopping kan je hierbij helpen.

We starten de zoektocht rekening houdend met je persoonlijke smaak : hou je van bepaalde merken of wil je design, kies je voor sportief, vrije tijd of zakelijk.  Voor elke gelegenheid en elk budget vinden we een passende outfit.  Een personal shopping is efficiënt en tijdbesparend, we leiden je naar de juiste winkels en kiezen samen met jou de perfecte combinatie, in de voor jou passende kleur en stijl.  Ook een sprekend accessoire, een perfect schoentje en een pittig detail kan het geheel afwerken.

Uiteraard is een kleur- en stijlanalyse de perfecte voorbereiding op een personal shopping.

Personal shopping………………..€55/u

Workshops

Workshops worden steeds op maat van de klant uitgewerkt. Ook voor bedrijven kan een formule op maat uitgewerkt worden.

Workshops kunnen georganiseerd worden voor verschillende gelegenheden :  een gezellig avondje  met vrienden,  vrijgezellenfeestje,  teambuilding, …

Make-up in groep (4 tot 6 personen)………………..30€/pp
Kleur in groep (4 tot 6 personen)…………………….45€/p    
Stijl & imago in groep (4 tot 6 personen)……………45€/p

Zowel te boeken bij u thuis, op locatie als bij ons in het instituut.
Verplaatsingskosten : 0,50 €/km

 

Voor een afspraak, een leuk voorstel of meer info, aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren!