500-babor_neuro-sensitive-cream-rich

Babor Doctor Babor Neuro Sensitive Cellular Intensive Calming Cream Rich

€62.62 Incl. BTW

Babor Doctor Babor Neuro Sensitive Cellular Intensive Calming Cream Rich is een speciale verzorging – crème in een volle consistentie voor een extreem droge, schilferige huid. 50ml

Product Omschrijving

Babor Doctor Babor Neuro Sensitive Cellular Intensive Calming Cream Rich is een speciale verzorging – crème in een volle consistentie voor een extreem droge, schilferige huid. 50ml

Categorie: Doctor Babor – Neuro Sensitive Cellular

 

Beschrijving

Speciale verzorging – crème in een volle consistentie voor een extreem droge, schilferige huid.

Werking

De tekenen van de neurosensitieve en zeer droge huid worden verminderd. Een onaangenaam gespannen gevoel en jeuk worden verzacht. De huid wordt gekalmeerd en hersteld. Ze ziet er soepel en ontspannen uit.

Voordeel

De werkstofcombinatie van Neuroxyl, gamma-linoleenzuur, panthenol en microzilver reduceert irritaties en roodkleuringen en verzacht jeuk. De regeneratie van de natuurlijke huidbeschermingsbarrière wordt ondersteund en het weerstandsvermogen en de soepelheid van de huid worden bevorderd. De huid herstelt zich sneller, het gespannen gevoel wordt voelbaar verminderd.

Gebruik

`s Morgens en `s avonds na de reiniging aanbrengen en licht inmasseren. Als 24h verzorging of als nachtcrème in combinatie met Intensive Calming Cream. Aan te bevelen als therapie begeleidende verzorging bij neurodermitis in de symptoomvrije fase.

Extra Informatie

Inhoud

50ml