Site Logotype

BABOR Ampullen Abonnement

In maart lanceren we het unieke BABOR ampullen abonnement!

 

= 4 keer per jaar een 5 weken kuur + GRATIS 24 daagse ampullenkalender

 

Het abonnement biedt vier keer per jaar een vijf weken durende huidkuur voor €145/kuur in plaats van €172/kuur, met een GRATIS 24-daagse ampullenkalender na 4 kuren. De kuren zijn afgestemd op het individuele huidbeeld, dat bekend is of wordt bepaald na een intakegesprek en huidanalyse.

Bestellingen kunnen geplaatst worden via bericht, e-mail of via het formulier op deze pagina. Klanten worden gecontacteerd wanneer hun pakket klaarstaat of ontvangen hun pakket aan huis

 

Inhoud Pakket:

  • Per kuur: 5 doosjes met 7 ampullen, individueel afgestemd op jouw huidbeeld
  • Na de 4e kuur: GRATIS 24-daagse ampullenkalender
  • Eerste 10 inschrijvingen: Extra BABOR Cream Coated Mask voor het gelaat (t.w.v. €12) (6 left)Jaarabonnement (€145/kwartaal)
€ 145,00 each quarter; Stops after 4 times
Jaarabonnement (€560 eenmalig - 4% extra korting)
€ 560,00
Ampullenabonnement Try-out (€150 eenmalig)
€ 150,00
Total


Wat gebeurt er na het plaatsen van mijn bestelling?

Na het plaatsen van uw bestelling wordt deze verwerkt en klaargemaakt voor afhaling of verzending. We contacteren jou via mail of telefonisch om de details en de opstart van jouw ampullenkuur te bespreken. Kies je voor éénmalige betaling van de kuur, ontvang je het volgende kwartaal een vrijblijvende uitnodiging voor de nieuwe kuur aan te kopen. Kies je voor betaling per kwartaal, zal de bank per kwartaal €145 aanrekenen (stopt automatisch na 4 keer) en wordt je automatisch door ons gecontacteerd als de nieuwe kuur klaar staat voor afhaling of verzending. Na de 4e keer ontvang je bovendien de extra 24-daagse ampullenkalender.