Site Logotype

Skinfusor

Skinfusor is een innovatieve gelaatsbehandeling die de huid van binnenuit hydrateert en voedt met actieve ingrediënten. Het is een niet-invasieve behandeling die gebruik maakt van een speciaal ontworpen apparaat om serum in de huid te infuseren.

Tijdens de Skinfusor-behandeling wordt er een speciaal serum aangebracht op de huid. Dit serum bevat actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur, vitamine C en peptiden, die de huid voeden, hydrateren en herstellen. Vervolgens wordt het serum met behulp van het Skinfusor-apparaat diep in de huid geïnfuseerd.

Het Skinfusor-apparaat maakt gebruik van ultrasound- en microstroomtechnologie om het serum diep in de huid te laten doordringen. De ultrasoundtechnologie zorgt ervoor dat de poriën van de huid open gaan staan, zodat het serum beter kan worden opgenomen. De microstroomtechnologie stimuleert de huid om het serum beter op te nemen en te gebruiken.

De Skinfusor-behandeling is geschikt voor alle huidtypen en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de huid. Het is een ontspannende behandeling die zorgt voor een diepe hydratatie en voeding van de huid. Na de behandeling voelt de huid zacht, glad en stralend aan.

Over het algemeen duurt de Skinfusor-behandeling ongeveer 60 minuten en wordt aanbevolen in kuurvorm voor optimale resultaten. De behandeling kan worden gecombineerd met andere huidverbeterende behandelingen voor een nog beter resultaat.

Als je op zoek bent naar een diep hydraterende en voedende gelaatsbehandeling, dan is Skinfusor zeker het overwegen waard. Neem contact op met ons schoonheidsinstituut voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Microneedling