Site Logotype

Huidverbetering

Bij Instituut Celine De Clercq gaan we voor de complete aanpak.

Daarom raden we u aan om eerst een afspraak te maken voor een intake gesprek.
Aan de hand van een huidanalyse bespreken & bekijken we je huid optimaal. 
We stellen een behandelingsprotocol op om op deze manier het gewenste resultaat te behalen.

De voor en nazorg van de huid aanstaande een gelaatsverzorging is zeer belangrijk.

Wij helpen u hier graag mee op weg. Zodat u zich goed voelt!

Weet u niet goed welke verzorging u wenst of wil u graag direct starten met een gelaatsbehandeling?

Dan starten we graag met onze kennismakingsverzorging.

Vooraf doen we een huidanalyse om je huidconditie te bekijken met de huidscan en daarop volgend kijken we welke verzorging ideaal is voor uw huid of huidprobleem.

Aanbod

Kenningsmakingsverzorging

Gelaatsverzorging afgestemd op de resultaten van de huidanalyse

Apparatieve behandelingen

Microdermabrasie, Ultrasoon & Fruitzuren

Huidverbeterende verzorgingen

MEDICAL BEAUTY - Acné behandelingen, Anti-aging, pigmentatie, litteken verzorging,...

Thero PRO Peels

Doelgerichte AHA Peelings voor tal van indicaties

Wil je gewoon even relaxen en genieten van een gelaatsverzorging, dat mag natuurlijk ook! Je kan ons aanbod gezichtsverzorgingen hierna terugvinden

Me-time gelaatsverzorging

Ontspanning, luxe en well being staan centraal bij deze behandelingen

Luxe gelaatsverzorgingen

Ontspanning, luxe en well being staan centraal bij deze behandelingen

Jongeren gelaatsverzorging

Een jonge huid heeft behoefte aan een aangepaste verzorging

Veel Gestelde Vragen

Hier kan je antwoorden vinden op vaak gestelde vragen. Heb je nog hulp nodig, aarzel niet om ons te contacteren.

De AHA's in Thero Pro Peels zorgen ervoor dat de verbindingen tussen dode huidcellen verzwakken, waardoor de dode huidcellen gemakkelijker loslaten. Dit bevordert de celvernieuwing en stimuleert de productie van collageen en elastine, wat resulteert in een gladdere, jonger uitziende en stralende huid.

Thero Pro Peels kunnen op de meeste huidtypes worden toegepast, maar het is belangrijk om een professionele huidanalyse te laten uitvoeren om te bepalen welke AHA-peeling het beste bij uw huidtype en -conditie past.

De frequentie van de behandelingen varieert afhankelijk van uw huidtype en huidproblemen. Over het algemeen wordt aanbevolen om eens in de 4-6 weken een AHA-peeling te ondergaan voor optimale resultaten.

Na een Thero Pro Peel wordt aanbevolen om uw huid te beschermen tegen zonlicht met een zonnebrandcrème met hoge SPF. Vermijd ook het gebruik van irriterende huidverzorgingsproducten, zoals retinoïden, scrubs en agressieve reinigingsmiddelen, gedurende ten minste een week na de behandeling. Uw specialist zal u adviseren over de beste producten om uw huid te verzorgen na een AHA-peeling.

De BABOR acnébehandeling omvat verschillende stappen, zoals reiniging, exfoliatie, het aanbrengen van een masker en hydratatie. Deze producten bevatten zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die helpen om overtollige olie te verwijderen, poriën te ontstoppen, bacteriën te bestrijden en de huid te kalmeren.

De frequentie van de behandelingen is afhankelijk van de ernst van uw acné en uw individuele huidtype. Over het algemeen wordt aanbevolen om de behandeling elke 2-4 weken te herhalen, totdat de gewenste resultaten zijn bereikt. Uw schoonheidsspecialist kan u adviseren over de beste behandelfrequentie voor uw specifieke situatie.

Kan ik mijn dagelijkse huidverzorgingsroutine voortzetten na een acnébehandeling met BABOR-producten? Na een acnébehandeling met BABOR-producten is het belangrijk om uw huid goed te verzorgen en te beschermen. Vermijd het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen, scrubs en andere irriterende producten gedurende ten minste een week na de behandeling. Uw schoonheidsspecialist zal u adviseren over de beste BABOR-producten om te gebruiken als onderdeel van uw dagelijkse huidverzorgingsroutine.

In elke huid schuilt een uniek verhaal; zorg ervoor met passie en toewijding, en laat jouw schoonheid stralen.