Site Logotype

Laserontharing

Als je op zoek bent naar een langdurige oplossing voor ongewenste haargroei, dan is laserontharing met de diode LightSheer laser misschien iets voor jou.

Bij ons schoonheidsinstituut bieden we permanente ontharing aan, en we willen graag de kenmerken en voordelen ervan met jou delen.

De diode Lightsheer-laser is een geavanceerde laser die specifiek is ontworpen voor ontharing. Het is een van de meest effectieve lasers op de markt en biedt langdurige resultaten. De laser werkt door het afgeven van een puls van licht dat door het pigment in het haar wordt geabsorbeerd. Dit licht wordt vervolgens omgezet in warmte, waardoor de haarzakjes worden vernietigd.

Een van de belangrijkste voordelen van laserontharing met de diode Lightsheer-laser is dat het een snelle en pijnloze behandeling is. In tegenstelling tot andere methoden van ontharen, zoals waxen en epileren, veroorzaakt laserontharing geen pijn of ongemak. Bovendien is de behandeling zeer snel: een gemiddelde sessie duurt slechts 20-30 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied.

Een ander groot voordeel van deze behandeling is dat het geschikt is voor alle huidtypen en haartypes. Of je nu een lichte of donkere huid hebt, de diode Lightsheer-laser kan veilig en effectief worden gebruikt. Bovendien werkt de laser op vrijwel alle haartypes, van fijn tot grof.

De diodeLightsheer-laser biedt ook langdurige resultaten. Na een aantal behandelingen zal je merken dat de haargroei aanzienlijk is verminderd en in sommige gevallen zelfs volledig is gestopt. Dit betekent dat je niet langer tijd en geld hoeft te besteden aan het regelmatig verwijderen van ongewenst haar.

Het aantal behandelingen dat je nodig hebt, hangt af van verschillende factoren, waaronder het te behandelen gebied, je huid- en haartype, en de dikte van je haar. Over het algemeen zijn er gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig om de gewenste resultaten te bereiken. Na deze behandelingen kan je echter genieten van langdurige resultaten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over ongewenst haar.

Tot slot is het belangrijk op te merken dat laserontharing met de diode Lightsheer-laser veilig is en door professionals moet worden uitgevoerd. Bij ons schoonheidsinstituut werken we met opgeleide en gecertificeerde professionals die deze behandeling met de grootste zorg en aandacht uitvoeren. Je kunt er dus zeker van zijn dat je in goede handen bent en dat je een effectieve en veilige behandeling ondergaat.

In conclusie, als je op zoek bent naar een snelle, pijnloze en effectieve oplossing voor ongewenste haargroei, dan is laserontharing met de diode Lightsheer-laser zeker iets voor jou.

Aanbod

Testsessie

Via een GRATIS testsessie kijken we of jouw lichaams- en haartype geschikt is voor laserontharing. We informeren je over de effecten, de kostprijs en behandelen een zone om jou kennis te laten maken met onze expertise en professionele equipment.

Laserontharing voor hem en haar

Bij ons kan je terecht voor de ontharing bij mannen en vrouwen van de klassieke zones zoals gezicht, benen, armen maar wij zijn ook gespecialiseerd in gevoelige laserontharing van intieme zones (enkel vrouwen!!)

Prijzen

Ontdek onze volledige prijslijst hier

 

Permanente laserontharing met de meest geadvanceerde apparatuur en kwaliteitsvolle zorg in Melle en regio Gent.

Veel Gestelde Vragen

Hier kan je antwoorden vinden op vaak gestelde vragen. Heb je nog hulp nodig, aarzel niet om ons te contacteren.

De meeste mensen ervaren de behandeling met de Diode LightSheer laser als niet pijnlijk. Het kan wel enig ongemak veroorzaken, vergelijkbaar met het gevoel van een elastiekje dat tegen de huid wordt geschoten.

Ja, laserontharing met de Diode LightSheer laser is veilig als het wordt uitgevoerd door een getrainde en gecertificeerde professional met de juiste apparatuur.

Het aantal behandelingen dat nodig is, varieert afhankelijk van het te behandelen gebied en het haartype. Over het algemeen zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig om de beste resultaten te bereiken.

Ja, de Diode LightSheer laser is geschikt voor alle huidtypes, maar de instellingen moeten worden aangepast aan de individuele huid- en haartype.

Hoewel laserontharing met de Diode LightSheer laser langdurige resultaten biedt, is het niet permanent. Er kan na verloop van tijd wat haargroei terugkomen, maar dit zal veel minder zijn dan voorheen.

Nee, er is geen downtime na een laserontharingsbehandeling met de Diode LightSheer laser en je kunt meteen je dagelijkse activiteiten hervatten.

De meeste mensen ervaren geen bijwerkingen na een behandeling met de Diode LightSheer laser. Mogelijke bijwerkingen zijn tijdelijke roodheid en zwelling van de huid.

Laserontharing met de Diode LightSheer laser kan aanvankelijk duurder lijken dan andere ontharingsmethoden, maar op de lange termijn kan het kostenbesparend zijn, omdat het minder onderhoud vereist dan bijvoorbeeld waxen of scheren. Bovendien biedt het langdurige resultaten.

"Met laserontharing heb je de kracht om niet alleen ongewenst haar te verwijderen, maar ook je zelfvertrouwen te versterken en je stralende zelf te onthullen."